torsdag 8 oktober 2015

Sektsläktingen

Lilleman, den klipske, undrar var släktingen är. Varför vill hen inte träffa oss? Ehh, det är mig hen är sur på. Vad har du gjort mamma? Har du bråkat? Ni måste bli sams!

♥ mother mary

6 kommentarer:

  1. Ett utgångsläge skulle ju vara att börja med att inte kalla sin kusin "sektsläkting".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Nr 1. Hur vet du att det är en kusin?
      Nr 2. Utgå inte från att Mary kallar hen för sektsläkting inför Lilleman!
      Nr 3. Om du inte ens törs skriva vem du är (inte ens ett alias) kan du lika gärna hålla käften!

      Radera
  2. Hörru anonym, nu hann ju Du fattas mig först, men hon skrev ju ett fantastiskt svar! Själv formulerade jag det något kärvare innan jag såg att hon svarat. Läs inte bloggen om du ska tjafsa om allt, det är uppenbarligen inte din kopp the, eller hur? Och du kanske skulle må bra av att skriva av dig i en egen blogg? Känner du dig nu påhoppad och missförstådd så är du i närheten av hur jag känner mig av dina inlägg, inte första gången heller. :-(

    SvaraRadera
  3. Men åh så svårt! Ibland finns bara "jagvetinte" som svar. Anonym vet tydligen inte heller, men kanske är en kusin som är med i en sekt. Ta kontakt med din släkting i så fall istället för att vara otrevlig mot Mary.
    Hälsar C

    SvaraRadera
  4. Hej på dej kära du!
    Jag har haft en lite halvt ofrivillig bloggläsarpaus en lång stund - behöver det för att orka med att slappna av känner jag, har nästan skippat instagram också, men hänger lite grann på fb. (egna bloggen lockar inte ens just nu)

    Ser ut som om det hänt många saker i ditt liv, tunga saker och mycket t änkande. Vilken härlig liten kille till tänkare ni har förresten! :) Många varma kramar härifrån!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänker på dig trots att du inte är så aktiv! Jo, det händer saker mest hela tiden. Ibland önskar jag mig lite större uthållighet med det, men men... ;-)
      Kramar!

      Radera