tisdag 13 augusti 2013

Foton

Idag kom ett mail från vår handläggare på adoptionsorganisationen med massa bilder på lilleman! Han är så allvarlig, tittar storögt in i kameran och det är bara på det sista fotot som man kan ana en möjlig antydan till ett litet leende i mungipan. Min lilla sötnos. Snart hoppas jag du kan slappna av och le och skratta med oss!

 ♥ miss mary

15 kommentarer:

  1. Åh vad underbart med bilder på lillen! något som får er att längta lite till! Snart snart snart!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Mmmmmmm! Oj så jag känner igen det där. Vi fick också ett gäng allvarsbilder som fick hjärtat att nästan spricka av längtan och ömhet. Nu är han är intill och pladdrar glatt.
    Snart är ni tillsammans med er lille vän!
    Kramar i mängd

    SvaraRadera
  3. Jag är så glad att jag ibland följer min instinkt att öppna min blogg i tid och otid. ;-) Era kommentarer glädjer så mycket. Jag kan inte fatta hur nervös, glad, orolig och lycklig man kan vara på samma gång.

    Min man var helt stum när jag kom hem igår och han hade tittat på bilderna. Jag inisterade på att få veta vad han tyckt och den enda han fick ur sig var: han är så söt. <3

    SvaraRadera
  4. En så underbar present att få på en vanlig tisdag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som min kollega sa tröstande: it will happen sooner or later, but not never! (Fritt översatt persiskt ordspråk)

      Radera
  5. Hej på dej Miss Mary! Hittade hit till din blogg efter lite googlande, och oj vad glad jag blev över att mötas av ett sånt här underbart inlägg! Vilken underbar underbar händelse, att få se en bild på sitt barn som man snart skall mötas och som redan finns i ens hjärta! Vi fick tre bilder på dottern innan vi mötte henne och oj, vad dom bilderna var nötta efter en tid! hon såg så olika ut på alla tre bilderna och vi satt där och funderade i timmar på vad hon månne tänkte och kände på varje bild. Nu när vi känner henne utan och innan känner vi igen minerna och vet precis hur hon hade det när bilderna togs. Yngsta sonen såg ut som sig själv på båda bilderna vi hade av honom, och har forfarande samma kameramin! (tycker jag som en typisk mamma - tror inte andra känner igen hans bebismin som hans nu 6-åriga kameramin, men i mina ögon är det precis samma min - samma härliga ögon och blick)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen Ninette! Ser så fram emot att jag ska få tolka lillemans bilder! Vet precis vad du menar och har ofta tänkt på det med andra foton. Det som är lite roligt är att makens barnfoton är sjukt svårlästa, han har samma outgrundliga min som lilleman. Måste utredas!
      Kram!

      Radera
  6. Vad härligt! Är det de första bilderna ni ser på honom?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, vi fick två bilder vid bb. Att vi nu fick en hel drös var överraskande! :-)
      På de första är han en liten parvel med babyhull. På de senare har han vuxit 10 cm och är en liten pojke. Börjar bli vääääääldigt otålig på att få träffa lilleman IRL nu. ;-)

      Radera
  7. Helt ärligt, kära M, hur mycket klättrar du på väggarna just nu...? Lider verkligen med dig. Väntan och längtan måste ju vara olidlig, nu när det verkligen är så nära men ändå sååå långt bort. Håll ut! Snart kommer du att sitta där med en Lilleman i famnen och få snusa på den helt underbara barndoften och få en massa helt underbara blöta, snoriga och kladdiga pussar.
    Var gång jag får en puss eller kram av mina smågrabbar så vill jag bara hålla fast och aldrig släppa taget. Även om vi kommit ut lyckliga på andra sidan så att säga så finns minnena av längtan kvar väldigt starkt och gör att det är än mer underbart att de finns i mitt liv.
    <3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jenni! Faktum är att idag så är det "bomba miss mary med saker som måste göras på stört"-dagen på jobbet. Chefen låtsas inte om att jag ska sluta och högt och lågt kommer i en strid ström. Detta gör att jag bara kan snegla på lillemans foton och inte har tid att fastna. Haha... Kram!

      Radera
  8. Jag skulle vilja maila dig, men hittar ingen adress. Kan du kanske maila mig så jag kan maila dig?

    Åhhh! Vad galet spännande det är nu! Tänk att snart har du lilleman i din famn!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag mailar dig! :-) 21 dagar tills IRL-möte....

      Radera