söndag 10 februari 2013

Utlottning

Bloggen som startade som ventil har fått några läsare vet jag, men eftersom jag inte är och kollar statistik så ofta så är jag lite osäker på hur ofta ventilen läses av andra. Det jag vet är hur mycket mina läsares kommentarer betyder för mig, samt hur mycket andra bloggar ger mig.

Nu har jag sett att jag närmar mig mitt hundrade inlägg, detta är mitt nittionionde inlägg. Enligt vad jag lärt mig så betyder det ett firande av något slag. Alltså tänker jag lotta ut en liten uggla. Inspirerats har jag av min favoritvirkblogg kungen&majkis som virkat vänteugglor.

Så för alla er som väntar och längtar (inte bara efter barn, kan vara vad som helst), här kommer miss marys väntan&längtansuggleutlottning! Jag lottar ut bland er som lämnar en kommentar på detta inlägg. Om du vill får du skriva vad du längtar efter eller väntar på...


Kommentera senast den 20 februari och länka till din blogg alternativt lämna e-mail så jag kan nå dig om du vinner.

♥ miss mary

4 kommentarer:

 1. Jag är glad att ha mött dig och längtar galet efter att bli frisk igen... och efter den dagen då miss mary blir mother mary.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag längtar efter lite (mycket) mer stabilitet i mitt liv. Mer tålamod, med både mig själv, barnen och maken. Och efter nån sorts ro att bottna, trots att livet inte blev riktigt som jag tänkt mig. (Som om det nånsin blir det för nån!)

  Och så längtar jag efter att det ska bli vår, så att den här Ankan kan få komma ut och springa i skogen igen!

  SvaraRadera
 3. Jag längtar efter ett plus! Fast mest längtar jag till det som kommer nio månader efter plusset. En liten bebis. Vår bebis!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken söt uggla!! Jag längtar efter det magiska samtalet, en dag kommer det, dagen jag blir mamma! Grattis till 99 inlägg

  SvaraRadera